Ste kdaj gledali Top Gear ali Fifth Gear in videli Tiff Needella med izvajanjem izjemnih driftov? Dirkališče Thruxton ima čast motornim oboževalcem ponuditi dejansko vožnjo z legendo avtomobilizma v novem F82 M4. M4 uporablja vrstni šestvaljnik, ki proizvede 431 konjičkov in 550 Nm navora, zato je to več kot dovolj za izvajanje različnih vragolij, k sreči […]

Ste kdaj gledali Top Gear ali Fifth Gear in videli Tiff Needella med izvajanjem izjemnih driftov? Dirkališče Thruxton ima čast motornim oboževalcem ponuditi dejansko vožnjo z legendo avtomobilizma v novem F82 M4. M4 uporablja vrstni šestvaljnik, ki proizvede 431 konjičkov in 550 Nm navora, zato je to več kot dovolj za izvajanje različnih vragolij, k sreči pa jim tudi ne zmanjka platišč, ki se na dirkališču topijo kot maslo.

tiff3

V “Ultimate Driving Machine” Tiff pokaže, da ni zamanj v svoji karieri prilezel do Formule 1 in Le Mans 24 Hours. Če torej zberete dovolj denarja (180 €), lahko na dirkališču v Hampshire v Veliki Britaniji doživite izkušnjo, ki si jo boste zapomnili do konca življenja, več informacij dobite TUKAJ. Spodaj si lahko ogledate enega izmed srečnežev, ki so po koncu izkušnje tudi kupili posnetek, njegovi izrazi pa so res neprecenljivi.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code