Prikaži kategorije
Domov / Modeli / M Performance / M135i dobi Remus izpušni sistem
remus-izpušni-sistem-m135i

M135i dobi Remus izpušni sistem


Srečnež, ki je dobil Remusovo nadgradnjo je najmočnejša enka modela F, ki je trenutno na trgu. M135i F21 uporablja celotni turbo-back sistem, ki ga sestavljajo cevi iz nerjavečega jekla, prednji športni katalizator in nerjaveči zadnji lonec (200 CPSI) ter REMUS nastavki.

Rezultat? V skladu z njihovimi navedbami, z dodanim kompletnim izpušnim sistemom avtomobil pridobi 13 dodatnih konjskih moči in  18,9 Nm navora. Končni rezultat moči iz 3-litrskega 6-valjnega motorja znaša 333 konjičkov in 469 Nm navora, torej precej veliko za majhnega “hatchback-a”. Zvok je odličen, vsaj na posnetku. Ne vemo pa, kako bi se hrumenje obneslo na daljših potovanjih. Ker pa so Italijani v tem poslovnem segmentu že nekaj časa, sklepamo da zvok tudi na daljših potovalnih razdaljah ne bi smel biti moteč.

V primeru, pa da želite malo več hrupa, so omogočili tudi to opcijo z “racing izpuhom“, vendar ta različica ne more biti homologirana in ni v veljavi z zakonom o cestno prometnih predpisih.

Sedaj pa vabljeni k poslušanju izpuha iz podjetja REMUS.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×