Prikaži kategorije
Domov / Opaženo & Spy / Naslednja generacija F48 BMW X1 testirana na Nűrburgringu
2016-bmw-x1-nurburgring

Naslednja generacija F48 BMW X1 testirana na Nűrburgringu


Nova generacija F48 BMW X1 je bila opažena na slavni stezi Nűrburgring. Druga generacija X1 se bo otvoritveno predstavila v drugi polovici 2015..

SAV, izdelan pod kodnim imenom F48 ima nov pogon na prednja kolesa UKL FWD. Še vedno pa bo na voljo tudi štirikolesni xDrive pogon.

Za pridobitev dodatnega prostora in boljše linije vozila je BMW X1 uporabil prednost FWD pogona, ki ponuja več notranjega prostora z ohranjanjem dinamike vožnje. Postavitev prednjega pogona si bo X1 delil še z MINI-jevim Active Tourerjem serije 2. Veliko glavnih elementov si bo X1 delil tudi z drugo generacijo MINI Countryman.

Pri BMW so oblikovali X1 v smeri, ki je bolj privlačna mlajšim kupcem. Izgled je bolj športen s tipičnimi oblikovnimi detajli, kot so združene prednje luči in ledvičke ter zadnje luči oblikovane v črki L.  Poganja ga 4-valjni bencinski ali dizelski motor. Pri vstopu na trg bo verjetno na voljo tudi nekoliko šibkejši 1,5-litrski 3-valjni motor.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×