Prikaži kategorije
Domov / Opaženo & Spy / BMW Serija 1 Facelift
2015-BMW-1-Series-spied-1

BMW Serija 1 Facelift


Dobra novica za vse, ki pri seriji 1 niste bili ravno navdušeni nad prednjimi lučmi, pri BMW se očitno pripravljajo na zagon proizvodnje Facelift serije 1. Na …

Dobra novica za vse, ki pri seriji 1 niste bili ravno navdušeni nad prednjimi lučmi, pri BMW se očitno pripravljajo na zagon proizvodnje Facelift serije 1. Na cesti je bil opažen prototip z zelo malo kamuflažnega vzorca. Spremembe so najbolj očitne na prednjem delu in zadnjem odbijaču.

2015-BMW-1-Series-spied-3

Model ujet v objektiv je sicer bolj športna različica serije. To je M135i, ki ima 3,0-litrski TwinPower turbo in proizvede 326 konjskih moči ter 450 Nm navora. Pričakujemo lahko tudi posodobitve v notranjosti vozila, ki pa zaenkrat še niso znane.

2015-BMW-1-Series-spied-2

Premierno bo posodobljena serija 1 predstavljena proti koncu leta. Več informacij lahko pričakujemo kmalu, zato vas vabimo, da redno spremljate naš bmwblog.si za najbolj sveže novice.

Spy fotografije: Worldcarfans

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×