F16 X6 bo imel otvoritev letošnje poletje. Oglejte si video, ki prikazuje testno vožnjo novega X6 na Nürburgringu.   Vozilo je dizajnirano in grajeno na platformi F15 X5 in prihajajočega modela X4. Sprednji del je spremenjen z novimi sprednjimi žarometi, ki se povežejo s sedaj nekoliko večjimi ledvičkami. Vozilo je opremljeno s stranskimi zračnimi režami, […]

F16 X6 bo imel otvoritev letošnje poletje. Oglejte si video, ki prikazuje testno vožnjo novega X6 na Nürburgringu.


 

Vozilo je dizajnirano in grajeno na platformi F15 X5 in prihajajočega modela X4. Sprednji del je spremenjen z novimi sprednjimi žarometi, ki se povežejo s sedaj nekoliko večjimi ledvičkami. Vozilo je opremljeno s stranskimi zračnimi režami, ki so značilnost za vse nove BMW modele. Tudi pogled iz strani je izboljšan z novo elegantnejšo, a še zmeraj športno streho. F16 X6 je za približno 30mm višji od predhodnjika in ima v notranjosti nekoliko več prostora. Poskrbljeno bo tudi za potnike v zadnji vrsti, saj bo imel X6 izbiro med športnimi sedeži ali klopjo.

Moč bo verjetno prišla iz palete novih motorjev: 3,0L turbo “twin-scroll” dizelskega motorja, 3,0L turbo V6 motorja z 8-stopenjskim avtomatičnim menjalnikom in 4,4L V8 bencinskega motorja z 7-stopenjskim DCT menjalnikom za standardno ter M različico. V fazi razvijanja je tudi hibridni X6 s kombinacijo električnega in 3,0-litrskega V6 motorja.

Novi X6 bo predstavljen na Moskovkem avto showu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code