Sedem sedežna izvedba novega BMW Active Tourerja serije 2 je bila ponovno opažena med testiranjem in pripravami na prihod v salone leta 2015. Verzija 2 AT z več sedeži bo imela isto medosno razdaljo, kor originalna različica. Razlike se pojavijo pri dolžini in možnosti 2-3-2 formacije sedežev. Možno je, da bo prihajajoča verzija imela tudi pametno […]

Sedem sedežna izvedba novega BMW Active Tourerja serije 2 je bila ponovno opažena med testiranjem in pripravami na prihod v salone leta 2015.

at7 (2)

Verzija 2 AT z več sedeži bo imela isto medosno razdaljo, kor originalna različica. Razlike se pojavijo pri dolžini in možnosti 2-3-2 formacije sedežev. Možno je, da bo prihajajoča verzija imela tudi pametno spravitev zadnjih dveh sedežev, ni še jasno, koliko prtljažnega prostora bo vozilo imelo, vendar lahko pričakujemo res ogromno prostora, v primerjavi z že sedaj velikim 468 do 1510 litrskim prostorom 5-sedežne verzije.

at7 (1)

Pričakujemo lahko tudi višjo ceno, od cene petvratne različice naj bi bilo potrebno doplačati še približno 2.000,00 €. Uradno predstavitev in dodatne informacije pri BMW lahko pričakujemo proti koncu letošnjega leta.

Za predstavo brez kamuflažnega vzorca je oblikovni ustvarjalec Theophilus Chin računalniško predelal 5-sedežno verzijo v 7-sedežno, ki si jo lahko ogledate na spodnji fotografiji.

serija2at7

Active Tourer s 7 sedeži predstavlja celo morje sprememb za münchenskega proizvajalca, saj med drugim uporablja tudi pogon na prednja kolesa (UKL platforma). S temi spremembami pri BMW ciljajo na nove skupine kupcev.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code