Na voljo je nov dizelski zvok za serijo 3 in 4, ki ga razvije AC Schnitzerjev modul zvoka za dizelske motorje. Sedaj lahko vaš dizelski bavarec rohni veliko bolj privlačno!

Zvočni modul za dizle je AC Schnitzer že predstavil za svoje modele X3, X4, X5 in X6, sedaj pa je na voljo tudi za serijo 3 in 4.

Paket zvočne nadgradnje vključuje športne izpušne zaključe in zvočni modul, ki ga upravljamo preko daljinca ter z njim izbiramo med kar sedmimi različnimi zvočnimi kulisami (6 + osnovni dizelski zvok) in tako glede na razpoloženje izberemo najbolj primerno rohnenje avtomobila, v poznih večernih urah pa lahko zvok tudi povrnemo v prvotno, nekoliko tišje stanje.

ac-schnitzer-diesel-sound-modul (6)

V prvi štirih mesecih leta 2016 je bilo v nemškem BMW med prodanimi avtomobili kar dve tretjini dizelsko gnanih primerkov. Mnogi vozniki se zaradi nižjih stroškov goriva tako odrečejo športnemu zvoku, ki ga lahko proizvajajo bencinsko gnani avtomobili. Za tiste, ki bi radi vozili dizla in hkrati uživali v čudovitem zvoku je AC Schnitzer pripravil rešitev. Zvočni modul za dizelsko serijo 3 in 4. Na voljo so za štirivaljne ter šestvaljne dizelske motorje.

Po namestitvi AC Schnitzerjevega dušilca s pametnim zvočnim modulom je dizelski BMW zmožen iz sebe iztisniti sedem različnih zvokov, med katerimi lahko izbirate. Glede na razpoloženje in osebne preference lahko izbirate med standardnim zvokom, prijetnim, zvenečimi zvokov ter športnim zvok – preprosto s pritiskom na gumb s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika.

Da bo vaš dizel lepo pel in se bodo za njim obračale glave pa je treba seči kar globoko v žep: Za dizelski modul zvoka AC Schnitzer zahteva naložbo v višini okoli 1500 evrov, zraven pa je potrebno prišteti še stroške za dodaten dušilec in potne stroške do Aachna.

Prisluhnite zvokom, ki jih s pomočjo AC Schnitzerjevega modula proizvajajo dizelski agregati!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code