Kljub temu, da se pri znamki še niso dokončno odločili, ali bo novi X4 M sploh kdaj na voljo, nam še vedno ostaja upanje.

Sicer pa smo testne primerke že opazili med testiranjem tako na javnih cestah kot na zasebnih. To lahko pomeni le eno stvar, da X4 M morda res prihaja. Prav tako vse več dejstev govori o tem, da prihaja tudi X3 M, kar pa možnosti le še poveča. Vse več razlogov pa govori v prid X4 M. Kupci se za M različice ne odločijo zato, ker bi le-te poceni za nakup ali za vzdrževanje. X5 M na primer, stane skoraj dvakrat toliko kot osnovna različica xDrive25d. To pa ne pomeni, da je dvakrat bolj praktičen ali karkoli drugega. Ljudje jih kupujejo zato, ker se v njih počutijo odlično in to je vse kar šteje. Tu seveda največjo vlogo igra sama vozniška dinamika pred vsem drugim.

BMWBLOG-2020-bmw-x4m

Če primerjamo X3 M in X4 M, bo slednji vedno predstavljal bolj stilsko izbiro zaradi kupejevske oblike karoserije. Po vsej verjetnosti bosta imela pod motornim pokrovom vgrajen enak motor, zato bodo o izbiri med tema dvema odločala le čustva. Najbrž bosta imela vgrajen novi 3,0-litrski vrstni šestvaljni bencinski motor s kodnim imenom S58, razvil pa naj bi približno 450 konjskih moči. Pogonski sklop bo zagotovo vključeval napredni samodejni menjalnik in štirikolesni pogon. Vsekakor menimo, da je X-Tomi Design ponovno naredil izjemno realno podobo novega X4 M!

Fotograf: X-Tomi Design

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code