V bavarskih vodah obstaja le ena stvar, ki še bolj vznemiri BMW fanatike kot mogočna črka M - to je oznaka CSL. Te tri črke že dolgo časa predstavljajo najbolj brutalna športna BMW vozila, tokrat pa naj bi tako oznako prejel tudi najmanjši M - BMW M2.

Preden pa se pretirano navdušite in vznemirite naj povemo, da to vozilo zaenkrat še ne obstaja. Špekulativno je bil ustvarjen kot računalniška upodobitev, ki jo je izdelal umetnik Monholo Oumar, francoski računalniški grafik, ki je narisal tudi čudoviti koncept 320i Turbo Hommage. A ta M2 CSL je razred zase!

bmw-m2-csl-render (14)

Koncept je osnovan na malem kupeju BMW M2, za katerega lahko z veseljem povemo, da obstaja in ima na trgu že ogromno oboževalcev, saj velja za enega najboljših, če ne celo za najboljši M avtomobil vseh časov. CSL upodobitev doda M2 močno razširjene odbijače, bolj agresiven aerodinamičen paket (vključno z zelo velikim spojlerjem in karbonskimi dodatki), oblepljen pa je s privlačnimi BMW M dirkaškimi barvami.

Notranjost je bila prav tako nekoliko prilagojena, saj je M2 virtualno prejel pol varnostne kletke, školjkaste sedeže in pet-točkovni varnostni pas, ki varuje voznika in sopotnika v zelo velikih silah G, ki jih je po izgledu sposoben razviti BMW M2 CSL.

Bo BMW res naredil ta velik korak in izdelal M2 CSL? Držimo pesti! Pa bo izgledal nekako tako? Verjetno ne tako ekstremno, a do uradne različice so sanje dovoljene. Naj vam pri sanjarjenju pomagajo fotografije v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code