Novi 'vohunski' posnetki razkrivajo notranjost naslednje generacije BMW M3 in novice so odlične.

Na spletnem portalu bimmerpost.com smo zasledili fotografije notranjosti prototipa BMW G80 M3, ki razkriva kar nekaj podrobnosti. Najbolj opazni so sedeži, ki izgledajo kot prave dirkaške ‘školjke’ in bodo zagotovo ponujali tudi podobno raven bočnega oprijema in obenem obdržali vso prilagodljivost tovarniških sedežev. Še najbolj presenetljiva je višina bočnih opor na sedalnemu delu, saj tolikšnih v standardnem BMW M3 še ni bilo.

Druge podrobnosti iz vohunskih fotografij razkrivajo tudi povsem drugačno grafiko na digitalnih merilnikih, ter drugačno prestavno ročico od standardnega modela. Na zadnjih zunanjih fotografijah prototipa opazimo tudi ‘zanimive’ prednje ledvičke, ki bi se res lahko razprostirale skozi celotno višino prednjega dela kot smo že poročali, saj si lahko z malo domišljije to z lahkoto predstavljamo. V nasprotnem primeru nas pod standardnimi ledvičkami iz serije 3 čaka še en par kar bi bilo morda še nekoliko bolj čudno.

Že nekaj časa vemo, da bo imel novi BMW M3 in posledično tudi M4 neke vrste štirikolesni pogon, obenem pa bo opcijsko obdržal tudi ročni menjalnik. Nova generacija BMW M3 dejansko ponujala kar dve različici z različnimi pogonskimi sklopi. Ena bo imela pogon speljan le na zadnjo os, druga pa na vsa štiri kolesa preko xDrive štirikolesnega pogona. Poganjal ga bo enak 3.0 litrski bencinski motor z dvema turbinama, kot ga lahko najdemo v nedavno predstavljenim BMW X3/X4 M, kjer v competition različicah razvija impresivnih 510  konjskih moči, kar je celo več od BMW M4 GTS prejšnje generacije.

Vir: bimmerpost.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code