BMW M4 CS v glavni vlogi “pobega” iz Ringa!

0
BMW in Pennzoil sta združila moči in pripravila izredno vznemirljivo, filmsko navdahnjeno reklamo. Glavno vlogo v tem odličnem filmu je dobil BMW M4 CS...

BMW M4 CS tako v posnetku uspešno pobegne iz Ringa. “Ring” se seveda nanaša na znano nemško dirkališče Nürburgring Nordshleife, za volanom rumenega M4 CS pa je Rhys Millen, profesionalni dirkač in fenomenalen drifter. In Millen seveda pobegne v stilu, z veliko dima. Zakaj pa ne? BMW M4 CS namreč premore dobrodušnih 460 konjskih moči, ki poganjajo zadnji kolesni par.

Vse skupaj se začne v poslopju blizu Ringa, ko Millen prejme sporočilo, ki naznanja odhod. Ko uspešno najde M4 CS v garaži v stilu zapusti garažno hišo in drvi po znanih cestah v okolici dirkališča, nato pa seveda tudi na samem dirkališču.

Posnetek se nadaljuje v stilu Gymkhane, kjer M4 CS pokaže iz kakšnega testa je. Na vrsti je mučenje pnevmatik, drsenje skozi zavoje in hitra vožnja, vse kar bi navdušilo celo Ken Blocka. Voznik je kljub DCT tudi ročno pretikal med prestavami, saj ročno pretikanje popestri celoten posnetek.

V celotnem posnetku sicer ne vidimo nobenega izdelka podjetja Pennzoil, in tudi nikjer ni direktne povezave, pa vendar je reklama zares všečna. Še bolj všečno pa je, ko posnetek ne sili v ospredje produkta, ampak poudari predvsem kvalitetno in premišljeno posneto zgodbo.

Vam je posnetek všeč?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code