Prvi model je v New Yorku pristal v začetku tega tedna.

Prve enote najbolj slavnega bavarskega kupeja ta čas, so s sodelovanjem z znamko KITH, končno prišle na vzhodno obalo ZDA.  Frozen Dark Silver Metallic KITH x BMW M4 Competition pripada lastniku podjetja KITH – Ronnieju Fiegu, kateremu ga je dostavil BMW z Manhattna. BMW M4 Competition x KITH je avtomobil omejene proizvodnje na 150 enot, zasnovan tako, da sovpada s Fiegovim unikatnim M4. Čeprav BMW M4 Competition x KITH navdihujeta enkratna Fiegova M4 in M3 (E30), ima z njima kar nekaj razlik.

Na primer, logotip na pokrovu motorja je edinstven in vsebuje dodaten obroč na zunanji strani, obarvan v klasični modri in rdeči barvi BMW M, z napisom “KITH”. To je zanimiv dotik, ker BMW še nikoli v zgodovini ni spremenil svojega logotipa, da bi ustrezal drugi znamki, vendar je spreminjanje le-teh posebnost sodelujoče znamke oblačil. Na zadnji strani je znak “M4” zamenjal napis “KITH”, ki vsebuje klasične črte M.

Na voljo so le tri barve in vse so ‘Frozen’ barve: Frozen Black, Frozen Brilliant White in Frozen Dark Silver. Obstaja opcijska streha iz ogljikovih vlaken z masivnim logotipom “KITH”, spet s črtami v barvi M, če želite pokazati svoj poseben avtomobil ljudem nad vami. V notranjosti v kabini prevladujejo črni Competition sedeži z modrimi in rdečimi poudarki. Ti sedeži imajo tudi vtisnjen napis “KITH” v naslonih za glavo. Enak vtis je mogoče najti tudi na sredinskem naslonu za roke, logotip “KITH” v barvi M pa na sredinski konzoli pod prestavno ročico.

Izdelanih bo le 150 modelov, ki so bili v prodaji to poletje, prodani pa so bili kot avtomobili leta 2022 z izklicno ceno 109.250 ameriških dolarjev (94.331 EUR).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code