Testiranja naslednje generacije serije 5 so v polnem teku, prav tako pa testni vozniki preizkušajo tudi najmočnejšo, športno različico M5. Paparaci pa so v notranjosti opazili še eno novost. Nove športne sedeže!

BMW M5 velja za eno boljših športnih limuzin na avtomobilskem trgu. Z novo generacijo se bo spet poskušala kosati z vsemi vedno močnejšimi konkurenti. Opaziti je že bilo mogoče, da bo serija 5 povzela zunanje linije po večji seriji 7, po slednji pa se bo zgledovala tudi v notranjosti, kjer bodo materiali še kvalitetnejši, potniška kabina pa še bolj udobna, privlačna in elegantna.

bmw-f90-m5-seats (2)

Vsega naštetega ne bo manjkalo niti v športnem M5, bo pa le-ta za razliko od običajne serije 5 očitno opremljen še z nekoliko bolj vpadljivimi in izboljšanimi športnimi sedeži, ki bodo skrbeli za še boljši bočni oprijem voznika in omogočali kar se da udobno vožnjo, kar je za športno limuzino še kako pomemba lastnost, saj avtomobil kot je M5 nemalokrat postane tudi hitri potovalnik.

Med testiranji je bil tako opažen M5, ki je razkazoval udobne in bolj športno navdahnjene sedeže. Na prvi pogled izgledajo prepričljivi in dajo opazovalcu vedeti, da se BMW z novo generacijo modela M5 ne šali.

Da se ne šalijo pa so pokazali tudi z zahtevnimi testiranji na nemškem Nürburgringu, kjer temeljito preizkušajo tudi štirikolesni pogon, ki bo tokrat prvič prisoten tudi pri športnih modelih z oznako M na zadku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code