Če bo končni izdelek vsaj pol tako lep, kot je ta upodobljen primerek, se ga že močno veselimo!

Serija 3 prihaja, mislim, da to vemo do sedaj že vsi. Opazili smo ga že med raznoraznimi testiranji, vse od leta 2016 naprej. Torej nismo povedali nič novega. Novo serijo 3 bomo vsekakor spoznali ob uradni predstavitvi na avtosalonu v Parizu, kjer bo prisotna tudi ekipa BMWblog Slovenija.

Slaba novica pa je, da bomo morali čakati še dlje preden bo BMW dokončno razkril najmočnejšo in najbolj športno navdahnjeno različico serije 3; seveda govorimo o legendarni športni limuzini, ki sliši na ime BMW M3. Ker smo neučakani in polni pričakovanj nam je uslišal željo že znani računalniški umetnik Aksyonov Nikita.

Res je, da do sedaj še nismo videli niti uradne fotografije razkritega BMW serije 3, zato še toliko bolj občudujemo izjemno delo umetnika, ki je uporabil znane poteze sodobnih bavarskih modelov. Oblikovanje, ki ga je prikazal Nikita je izredno prepričljivo, v primeru, da bo končni dizajn vsaj približno podoben pa bomo nadvse navdušeni! Dragi oblikovalci pri BMW, oglejte si te fotografije.

Na fotografijah pa smo opazili le eno manjšo napako, ki prihaja iz zadnjega dela vozila. Če ste pravi ljubitelj BMW M vozil boste vsekakor vedeli, da imajo v vseh primerih M vozila štiri izpušne zaključke. Le dva zaključka kot ju lahko vidimo na fotografiji bosta vsekakor nameščena na močnejših različicah običajne serije 3, M3 pa mora biti definitivno opremljen s štirimi zaključki. Se strinjate? Štirje izpušni zaključki so postali standard že v devetdesetih letih pri modelu BMW E46 M3.

Kdaj bomo torej na cestah videli novi BMW M3? Najverjetneje bomo morali čakati do leta 2020, kar pomeni da ga bo BMW razkril proti koncu leta 2019. Seveda je pričakovati, da bo avtomobil še lažji in močnejši kot je trenutno, opremljen pa bo tudi z aktivnim zadnjim M diferencialom. Z drugimi besedami, avtomobil bo vrhunski.

Vir: Motor1

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code