V letu 2017 naj bi nas pričakala nova različica serije 1... pa nas bo res? Vse kaže, da bo vstopna bavarska limuzina prvotno namenjena kitajskemu trgu.

Pri BMW bodo z ozirom na konkurenco novo izvedbo serije 1 poslali v proizvodnjo ob istem času kot Mercedes-Benz CLA in Audi A3 Sedan, oba tudi s pogonom na sprednji kolesni par. Shawn Ticehrust, BMW Australia je v pogovoru z Motoring Australia povedal, da je primarni cilj novega modela Kitajska. Avstralija limuzinske enke verjetno ne bo prejela, za ZDA in evropski trg pa ni še nič potrjeno, verjetno pa bo kmalu za tem na voljo tudi pri nas. Zakaj še ena limuzina? Očitno kupci zahtevajo nekaj, kar bo zapolnjevalo luknjo med F20 kombilimuzino serije 1 in F30 serijo 3.

Od kombilimuzinske enke se bo limuzina precej razlikovala: že njeni proporci naj bi spominjali na velikost E46 serije 3. Maska vozila ima sprednje luči nekoliko bolj približane ledvičkam, zadaj pa lahko opazimo tipične luči v obliki črke L. Pod pokrovom motorja se bodo skrivali vrstni bencinski tri in štiri-valjniki, ter klasična zasedba dizelskih motorjev. Leto 2017 se urno bliža, zato je možno da bomo v prihodnjih mesecih priča pogostejšim testiranjem vozila.

x.tomi desing

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code