Zaradi nove evforije BMW modele razširiti v vse možne oblike, je možnost za predstavitev serije 2 Gran Coupe še toliko večja. Po migraciji serije 1 coupe v novo serijo 2 in po predstavitvi Active Tourer serije 2 je vozilo, ki bi bilo limuzinske oblike neizbežno in potrebno za konkuriranje Audiju A3 sedan in Mercedes-Benz CLA, ki […]

Zaradi nove evforije BMW modele razširiti v vse možne oblike, je možnost za predstavitev serije 2 Gran Coupe še toliko večja.

Po migraciji serije 1 coupe v novo serijo 2 in po predstavitvi Active Tourer serije 2 je vozilo, ki bi bilo limuzinske oblike neizbežno in potrebno za konkuriranje Audiju A3 sedan in Mercedes-Benz CLA, ki se prodajajo na ducate. Ta luknja v konkurenčnosti je precej velika in Gran Coupe bi jo lahko zapolnil.

fl-bmw-01-sm

Bolj pomembno za večino BMW oboževalcev je, da bi Gran Coupe serije 2  lahko ponujal vrsto motorjev vključno z turbo štirivaljnikom in svilnato gladkim vrstnim 6-valjnikom. Moč bi bila preusmerjena na zadnja kolesa z izbiro med 6-stopenjskim in 8-stopenjski avtomatskim menjalnikom. Možno je sicer, da bodo ponudili Gran Coupe samo z avtomatskim menjalnikom, ročni pa bo rezerviran za kupe in kabriolet.

fl-bmw-03-sm

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code