Prenovljeno serijo 7 lahko pričakujemo leta 2019 ali 2020.

BMW že zaključuje testiranja prenovljene serije 7. V začetku tega meseca smo imeli moč videt najzmogljivejšo različico imenovano M760i, ampak ta različica vsekakor ne bo predstavljala najbolj prodajane različice. Danes pa vam ravno v ta namen predstavljamo BMW serije 7 z neko srednjo opremo, takih primerkov bo prodanih največ. Kljub temu, da iz fotografij ujetih med testiranjem na legendarnem dirkališču Nurburgring ne vidimo prav veliko, smo prepričani, da bo prenovljena serija 7 podobna novemu športnemu terencu z oznako X7 in pa seriji 8.

Razlike s trenutno generacijo bodo minimalne. Po vsej verjetnosti bodo spredaj najbolj opazne večje ledvičke (podobne kot pri X7 konceptu) in pa rahlo spremenjen odbijač, tako spredaj kot zadaj. Pričakujemo tudi nove sprednje žaromete in zadnje luči. BMW X7 naj bi bil sicer predstavljen 15. junija naslednje leto in bo skupaj s serijo 7 in nedavno predstavljeno serijo 8 ponosno predstavljal vrhunec ponudbe. V notranjosti prenovljene serije 7 pričakujemo najnovejšo različico iDrive multimedijskega sistema z večjim zaslonom na dotik, nove digitalne merilnike in izpopolnjeno ponudbo oblazinjenja.

Kar se motorizacije tiče še ni razkritih veliko podatkov, a pričakujemo enako ponudbo motorjev kot pri novi seriji 8. To pomeni 4,4-litrski V8 z močjo 530 konjskih moči in 750 nevtonmetrov navora. Vsi drugi motorji bodo izpolnjevali najnovejše emisijske standarde in zagotavljali večjo mero zmogljivosti kot trenutni.

Fotograf: CarPix, S. Baldauf/SB-Medien for CarScoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code