Le stežka si predstavljamo trendovski X2 v pickup ali kabrio izvedenki, kljub temu, da X2 cilja na kupce, ki želijo nekoliko bolj izstopati.

Volkswagen že nekaj let izdeluje svoj pickup, ki sliši na ime Amarok, v zadnjem času pa se je izdelave pickupa lotil tudi Mercedes z razredom X. Medtem, ko močno dvomimo, da bo v to igro stopil tudi BMW, menimo, da bi v tem primeru njegov pickup izgledal podobno kot ta računalniška skica.

BMWBLOG-bmw-x2-kabrio-pickup-x-tomi-design (2)

Slednjih se je namreč lotil že znani dizajner X-Tomi Design. Za osnovo je vzel nedavno predstavljeni trendovski športni terenec X2, mu ”odrezal” zadnji del in dodal značilni pickup zadek. Na drugi strani pa X-Tomi Design predstavlja popolno nasprotje, saj X2 si je namreč zamislil tudi v kabrio izvedenki. Tako bi lahko recimo konkuriral Range Roverju Evoque v Convertible izvedenki. BMW X2 sicer predstavlja bolj trendovsko in agresivno izbiro za razliko od modela X1.  Je zadnja pridobitev v ponudbi športnih terencev znamke, ponudbo pa je leta 1999 ponosno začela prva generacija modela X5.

BMWBLOG-bmw-x2-kabrio-pickup-x-tomi-design (3)

Pred tem letom si je bilo skoraj nemogoče zamisliti, da bi BMW v prihodnosti predstavil športnega terenca, pribiližno tako nemogoče, kot sedaj ko si predstavljamo pickup ali pa kabrio izvedenko modela X2. Za razliko od slednjih znamk pa BMW nima oddelka, ki bi se ukvarjal z razvojem gospodarskih vozil.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code