Čeprav je BMW namigoval, da bo model serije 2 Active Tourer ukinil, pa nas je očitno samo zavajal, saj je bil ravnokar opažen prototip naslednje generacije.

Močno zamaskirana druga generacija uspešnega bavarskega enoprostorca, ima že na prvi pogled bolj športen izgled kot do sedaj. Največje spremembe bodo seveda doletele prednji konec, kjer takoj opazimo večji ledvički in nekoliko dvignjen pokrov motorja, ki mu da nekoliko bolj SUV-ovski izgled. Tudi vzvratna ogledala bodo odslej nameščena na vratih, avtomobil pa bo dobil tudi nove kljuke na vratih in spuščajočo se strešno linijo. Mnogo manj sprememb bo doletelo zadek avtomobila, največja novost pa bodo zagotovo ožje zadnje LED luči, ki bodo verjetno bolj podobne novi seriji 1.

Glede na fotografije se morda še največje presenečenje skriva v notranjosti. Kot izgleda, bo imel voznik na voljo dva zaslona v postavitvi, ki smo jo prvič videli v konceptu iNext. Ta vključuje digitalni zaslon merilnikov in široki zaslon infozabavnega sistema, ki je konkretno nagnjen proti vozniku.

Velika sprememba bo doletela tudi sredinsko konzolo, kjer lahko najdemo zelo majhno prestavno ročico in povsem nov dizajn, ki pa se nadaljuje tudi na vratnih oblogah. BMW je o drugi generaciji serije 2 Active Tourer zelo skop z informacijami, pričakujemo pa, da bo le ta zgrajena na izboljšani UKL platformi, obenem pa bo avtomobil tudi nekoliko večji, saj različice Gran Tourer zagotovo več ne bomo videli. O motorizaciji ni trenutno še nobenih informacij, sklepamo pa lahko, da bo le ta izjemno podobna novi seriji 1.

Vir: carscoopsFotograf: carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code