Najnovejša in le najbolj napredna tehnologija, ki jo premore znamka bo svoje mesto našla v novem športnem terencu imenovan X7.

Se še spomnite koncepta X7 iPerformance, ki se je javnosti prvič predstavil na frankfurtskem avtosalonu prejšnje leto? Le-ta je namreč predstavil prve smernice novega BMW X7, ki bo konkuriral tekmecem kot je recimo Mercedes-Benz GLS. Kot je razvidno iz najnovejše digitalne skice, bo oblikovan v skladu z najnovejšimi potezami znamke, na trg pa bo zapeljal proti koncu letošnjega leta.

Spredaj se bohotijo velike ledvičke, ki bodo skoraj zagotovo približno enako velike tudi na serijskih primerkih. Se bo pa oblikovanje zadka nekoliko bolj približalo ostalim modelom znamke BMW. Zadnja prtljažna vrata bodo deljena, luči bodo vsekakor v LED tehnologiji, difuzor pa bo imel dva zaključka izpušne cevi. Novi X7 bo brez dvoma predstavljal najnovejšo in najbolj napredno tehnologijo, ki trenutno premore znamka. Pričakujemo ogromen zaslon multimedijskega zaslona, volanski obroč pa naj bi bil enak kot pri seriji 5 in in 7. Multimedijski sistem bo prvič nove generacije ”BMW Operating System 7.0”, ki naj bi ponujal bolj preprosto upravljanje z novimi možnostmi personalizacije. Klimatska naprava bo nameščena med osrednjima zračnikoma. Prostora bo za 7 oseb, kar pomeni, da pričakujemo dolžino približno 5 metrov, osnovan pa bo kot večina novih modelov na novi CLAR platformi.

 

Fotograf: Photo Renderings Copyright Carscoops / Josh Byrnes

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code