‘Če si bedak, si bedak’ – kako na dan dostave na streho postaviti povsem novega Mini Cooper JCW GP?

0
Povsem novi MINI John Cooper Works GP je bil zaradi objestne vožnje in preveč samozavestnega šoferja na strehi že prvi dan, pa še ni zapustil niti dvorišča.

Gre za videoposnetek Youtuberja z vzdevkom Pog, ki naj bi si sicer lastil izjemno kolekcijo eksotičnih avtomobilov vključno s Ferrarijem 812 Superfast, Lamborghinijem Aventador in McLarnom 675LT. Videoposnetek je naredil z namenom, da predstavil svojo najnovejšo pridobitev – Mini John Cooper Works GP, ki pa ga zaradi strogih ukrepov v zvezi z virusom Covid-19 sploh ni smel peljati po cesti.

To pa ga vseeno ni ustavilo, da bi avtomobil preizkusil, zato si je na vrtu zamislil dirkališče, kjer je poizkušal postaviti čim hitrejši čas kroga. Ne dvomimo, da je bilo brezglavo norenje in drsenje s pomočjo ročne zavore po travi izjemno zabavno, a na koncu se je potrdilo, da morda zamisel le ni bila tako dobra. Krogi so postajali namreč čedalje hitrejši, samozavest pa se je z njimi dvigovala vse dokler se ni norenje predčasno končalo.

Med zavijanjem z ročno zavoro sta se namreč zunanji pnevmatiki vkopali v zemljo, ter poskrbeli, da se je avtomobil prevrnil najprej na streho, potem pa še nazaj na kolesa. Zaradi majhnih hitrosti seveda vozniku ni bilo nič, česar pa ne moremo trditi za Minija, ki je svojo pot končal z le 38 prevoženimi kilometri. Na avtomobilu je vdrta streha, počeno vetrobransko streho, polomljeni vzvratni ogledali in izdatno podrsani obe strani, kar pomeni, da lastnika čaka kar zajetno popravilo.

Sicer je iz zbirke avtomobilov videti, da si lastnik tako obnašanje očitno lahko finančno privošči, a vseeno nam je škoda avtomobila, poleg tega pa je na videoposnetku lepo razvidno, da je bilo žal tudi njemu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code