Chris Harris je eden najbolj priljubljenih avtomobilistični novinarjev na svetu. S svojim načinom pripovedovanja napravi teste izredno zanimive, z drsenjem zadka pa vse skupaj še dodatno popestri in "začini". Tokrat je na dirkališču preizkusil BMW M2, ki ga je razglasil za odličnega, staromodnega BMW M3.

Chris Harris je dal malemu BMW M2 izredno velik kompliment. Poimenoval ga je namreč za staromodnega Bavarci, ki je preprost, majhen, izredno igriv in zabaven. Novodobni športniki s črko M na zadku so tako kot konkurenca postali preveč napredni, veliki in zato nekoliko manj zabavni. BMW M2 pa se je vrnil v zlato dobo znamke BMW in pokazal, da še premore tisto izvirnost in igrivost, ki je bila glavna značilnost M vozil.

bmw-f87-m2-zunanjost (37)

Da je BMW M2 resnično zabaven avtomobil dokazuje tudi primerjava vožnje skozi zavoj. Chris je namreč sedel v Audija RS3 in nato v BMW M2. M2 z zadnjim pogonom je bil seveda v primerjavi s štirikolesno gnanim Audijem RS3 veliko bolj zabaven, saj je zadek lepo drsel skozi zavoj.

BMW M2 sicer poganja 3,0 litre velik vrstni šestvaljni motor. Slednji razvije 370 konjskih moči in 465 Nm navora. Z ročnim menjalnikom kot je primerek v posnetku do 100 km/h potrebuje 4,5 sekunde.

S Chrisom se definitivno strinjamo in poudarjamo, da je BMW M2 zares vrhunski izdelek, ki nariše nasmešek na obraz!

Posnetek si oglejte TUKAJ!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code