Ko sta na voljo čudovit BMW M4 in zapeljiva zajčica se zašibijo celo kolena največjih avtomobilskih navdušencev. Kaj izbrati? Seveda bi vsi najraje vzeli oboje, v paketu. Pa vendar, če bi morali izbrati, katero bi izbrali?

BMW M4 na fotografijah in v videoposnetku ni povsem serijski. Že njegova izjemno lepa in globoka siva barva poudarja njegovo posebnost, na sprednji maski so črno obarvane ledvičke, iz strani pa je mogoče opaziti velika in kontrastno naravnana rdeča platišča podjetja Vossen Wheels. Vozilo navdušuje avtomobilske navdušence po celem svetu, saj pod pokrovom rezgeta 431 žrebcev, obdanih s 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnim ogrodjem. Pomaga jih 550 Nm navora, rezultat pa je pospešek do stotice v 4,1 sekunde. Vse lepo in prav, a okrog tega čudovitega Bavarca skače še bolj čudovita in privlačna zajčica, ki marsikomu odvrne celo pogled od agresivnega športnika!

Zapeljiva mladenka sliši na ime Faith Marone, najdete pa jo lahko tako na Instagramu kot tudi na Facebooku. Mladenka se po fotografijah sodeč rada fotografira z lepimi in hitrimi avtomobili, z M4 pa je celo odplesala predrzen ples. Oglejte si ga v spodnjem videoposnetku. Uživajte!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code