Na svetovni splet so zopet ušle vohunske fotografije prihajajočega BMW X5M Competition, obenem pa smo dobili tudi predogled BMW X6M Coupe in s tem izgled naslednje generacije X6.

BMW je svetu že nekaj časa nazaj predstavil novo generacijo cestnega terenca X5, vsi pa že nestrpno čakamo različico z najmočnejšo črko na svetu v imenu. No sedaj imamo bežen vpogled v izgled tega monstruma, poleg pa je tudi slika modela X6M Competition. Ta razkrivaj tudi izgled naslednje generacije BMW X6, ki še sploh ni bila predstavljena. Fotografije so sicer zelo slabe kvalitete, ker so bile posnete prikrito vseeno pa lahko iz njih razberemo marsikaj. Še najbolj zanimiv je zadnji konec modela X6M, ki je presenetljivo bolj podoben napihnjeni seriji 8, kot večjemu bratu X4M.

BMW X5M bo poganjal enak 4.4 litrski twin turbo V8 pogonski agregat, ki bo razvijal preko 600 konjskih moči in moč preko osem stopenjskega menjalnika prenašal na vsa štiri kolesa. Tako X5M kot tudi X6M bosta dobila tudi Competition različici, ki boste imeli še nekoliko več moči (govori se o celo 650 konjskih močeh), dodelano vzmetenje in nekaj tipičnih lepotnih dodatkov.

Proizvodnja obeh se bo začela že v drugi polovici letošnjega leta, mi pa se ju že zelo veselimo.

Vir: bimmerpostFotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code