Šesta generacija BMW serije 7 bo v proizvodnjo vstopila leta 2016. V kamuflažni vzorec oblečena je bila tokrat opažena v južni Franciji. Veliko elementov, ki bodo uporabljeni v novi seriji 7 je že uporabljenih na ostalih BMW modelih, nova serija 7 namerava izstopati s svojim premium izgledom, usnjeno 4 sedežno kabino s poudarkom na luksuzu. Podobno […]

Šesta generacija BMW serije 7 bo v proizvodnjo vstopila leta 2016. V kamuflažni vzorec oblečena je bila tokrat opažena v južni Franciji.

Veliko elementov, ki bodo uporabljeni v novi seriji 7 je že uporabljenih na ostalih BMW modelih, nova serija 7 namerava izstopati s svojim premium izgledom, usnjeno 4 sedežno kabino s poudarkom na luksuzu. Podobno kot Mercedes S-class bo dodan razširjen digitalni zaslon z najnovejšim BMW iDrive sistemom. Poznana tudi kot G11 bo serija 7 vsebovala 6-valjnik, V8 in V12 bencinske motorje in vrstni šestvaljnik za dizelsko enoto. Načrtovana je tudi električna hibridna različica.

BMW-7er-2015-Erlkoenig-G11-G12-Luxus-Limousine

Nova serija 7 bo ovrgla tradicionalno jekleno strukturo trenutnega modela in uporabila lažjo mešanico jekla, aluminija in karbonskih vlaken. Po vsej verjetnosti lahko uradno predstavitev pričakujemo na Frankufrt motor show naslednje leto in bo naprodaj kasneje v letu 2015.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code