Kitajci so znani po svojih ponaredkih, tako pač je. Medtem, ko se kitajski regulatorji borijo proti tujim blagovnim znamkam, ki za stranke domnevno zaračunavanjo veliko več za rezervne dele, storitve in celo avtomobile, se lokalne znamke ne naveličajo kopiranja le teh. Najnovejša zgodba kitajskih avtomobilskih posnemovalcev je električni avtomobil, kot nakazujeta spy fotografiji, ki krožita po […]

Kitajci so znani po svojih ponaredkih, tako pač je. Medtem, ko se kitajski regulatorji borijo proti tujim blagovnim znamkam, ki za stranke domnevno zaračunavanjo veliko več za rezervne dele, storitve in celo avtomobile, se lokalne znamke ne naveličajo kopiranja le teh.

Najnovejša zgodba kitajskih avtomobilskih posnemovalcev je električni avtomobil, kot nakazujeta spy fotografiji, ki krožita po kitajskih medijih in prikazujeta najnovejši model, ki prihaja izpod okrilja znamke Wuling. Imenuje se City Car, model električnega vozila, ki povzema navdih po BMW i3. Tudi ime je lahko predmet kislih pripomb bavarskega izdelovalca, saj to svoj i3 sami poimenoval “mestni avto.”

Glede na poročilo, bo novi Wuling City Car prvič predstavljen na Guangzhou Auto Showu v novembru, s proizvodnim modelom načrtovanim za kitajski trg v začetku prihodnjega leta.

1300390145452283315

V primeru, da niste vedeli sistema poimenovanja pri tej blagovni znamki na Kitajskem, naj povemo, da je Wuling samo en razdelek skupnega podjetja SAIC-GM-Wuling, kjer ima ZDA proizvajalec 43% delež. Medtem, ko to ni nad poveljujočim 50% pragom, bi bilo korektno, da bi vodstvo GM pekla vest in bi novega Wuling City Car morda v zadnjem trenutku nekoliko spremenili.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code