BMW Serije 2 Gran Tourer, ki je na trgu popolna novost in uporablja konfiguracijo s sedmimi sedeži, je bil računalniško upodobljen kot Motorsport različica.

X-Tomi Design nam tokrat dostavlja zelo nenavadno predelavo, ki verjetno ne bo nikoli prišla v prodajo. Govorimo o M2 Gran Tourer izvedbi, torej čistokrvni Motorsport različici prvega bavarskega enoprostorca. Slednji ni le popolnoma na novo oblikovan BMW, uporablja tudi UKL platformo in pogon na sprednji kolesni par.

bmw-m2-gran-tourer (1)

Šele prejšni teden je na plano priskakljala 7-sedežna dvojka, od prej pa nam je že dobro poznana serija 2 Active Tourer, ki je ljubitelje bavarskega podjetja nekako privadila na novo oblikovanje in jih pripravila na soočenje z večjim bratom, Gran Tourerjem. BMW je kot kompenzacijo same kontroverzne oblike dodal opcijsko M Sport opremo, za katero je treba odšteti okoli šest tisočakov.

bmw-m2-gran-tourer (2)

Sedaj se je X-Tomi odločil ugotoviti, kaj se zgodi, če postane GT v celoti čistokrven športnik. Seveda takšna ideja – hvala bogu – ne bo obrodila sadov, vseeno pa je zanimivo pogledati kakšno tako nemogočo upodobitev, ki je že tako neuresničljiva, da je kar smešna. Ali bi pri Motorsport različici presedlali nazaj na zadnji pogon? Kakšne bi bile opcije izboljšanja aerodinamike? Takšna vprašanja prepuščamo domišljiji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code