Nadarjeni oblikovalci iz Bimmerposta so objavili nekaj najnovejših upodobitev težko pričakovanega F87 M2.

Po kar nekaj upodobitvah, osnovanih na BMW M235i z M4 prednjim odbijačem je bilo potrebno dodati nekaj bolj natančnih podrobnosti, ki so bile že opažene na “spy” fotografijah zakamufliranih M dvojk. Največ truda je bilo vloženega v digitalno odkrivanje kamuflažnih delov, ki pa so brez dvoma že potrjeni in bodo uporabljeni pri modelu: unikatni spodnji del prednjega odbijača in zračne reže, ter širši prednji in zadnji blatniki.

m2-med-testiranjem-1-750x500

Glede na to, da najnovejše fotografije opažene M2 med testiranjem še ne prikazujejo končnega prototipa, je možno, da bomo priča še kakšnim dodatnim spremembam, ki še niso vidne na vozilu. Zato je z nekaj domišljije upodobljen F87 dobil še stranske pragove, ledvičke z dvojnimi letvicami, zračne reže na pokrovu motorja, stranska ogledala v stilu M3/M4, karbonsko streho, M karbonske keramične zavore in v obliki črke L žaromete, ki so bili opaženi tudi na G11 prototipu serije 7. Z nekaj dodatne domišljije je dodan tudi spojler in prednji podaljšek odbijača, ki verjetno ne bosta izgledala takole, pa vseeno izgledata precej atraktivno.

Še zmeraj drži informacija, da bo M2 pod pokrovom skrival posodobljeno N55 enoto (N55B30T0), ki bo proizvedla od 370-380 konjskih moči in bo povezana z ročnim ali DCT avtomatskim menjalnikom. Po vseh zbranih informacijah je že skoraj potrjeno, da bo M2 premierno predstavljen v Frankfurtu, septembra 2015, proizvodnja v Evropi pa se bo pričela novembra prihodnje leto.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code