Že nekaj časa nazaj smo opazili prototip brezstrešne različice serije 4, sedaj pa smo dobili tudi vpogled v videz kupejevske različice.

Nove vohunske fotografije BMW serije 4 Coupe razkrivajo izredno elegantne linije, ki bodo na dvo vratni seriji 4 očitno še bolj privlačne kot dosedaj. Avtomobil ima dolgo spuščajočo se strešno linijo, ki se zaključi bližje zadku avtomobila kot v sedanjem modelu. To da avtomobilu daljšo in bolj elegantno obliko, podobno kot pri večji seriji 8, obenem pa so zajetnejši tudi C stebrički.

Pričakovano prednji konec s širšimi in daljšimi prednjimi žarometi izgleda podobno kot pri novi seriji 3 , če pogledamo pobližje, pa lahko vidimo tudi manjše zareze na spodnjem delu žarometov, ki so pri razkritju nove serije 3 zmotile kar nekaj ljudi.

Zadaj smo ujeli še najboljši pogled na zadnje luči prihajajoče serije 4 do sedaj. Le te so mnogo tanjše in mnogo bolj elegantne kot pri sedanjem modelu, obenem pa zaključek in razširitev luči navzdol avtomobil optično naredi nižji kot dejansko je. Predstavitev BMW serije 4 pričakujemo v roku enega leta, na ceste pa bo verjetno zapeljal kot modelno leto 2021. Pričakujemo, da bo na voljo s štiri in šest valjnimi motorji, ki jih poznamo že iz nove serije 3, prav nestrpno pa pričakujemo tudi jezni model BMW M4, ki bo prvič v zgodovini opremljen tudi s štirikolesnim pogonom.

Fotograf: AutoBlog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code