Tokrat smo v našem uredništvu ujeli BMW X7, ki za zdaj vsaj uradno še ni v Sloveniji.

BMW X7 smo opazili na gorenjski avtocesti med Vodicami in izvozom LJ-Brdo, zanimivo pa je zato, ker avtomobil pri nas uradno še ni bil predstavljen, zato se po naših cestah trenutno ne vozi še niti en primerek. Tisti, ki ste se udeležili prvih dni BMW xDrive doživetja na Pokljuki v organizaciji največjega trgovca v Sloveniji BMW A-Cosmos, se morda ne boste strinjali, saj je BMW Slovenija tja že postavil na ogled prvi primerek BMW X7 pri nas, pa vendar bo minilo še nekaj časa preden bo avtomobil dejansko registriran in ga boste lahko videli tudi v ‘divjini’ ali ga preizkusili.

BMW X7 je največji športni terenec v ponudbi znamke in je obenem tudi paradni konj te bavarske znamke. Sprejme kar sedem potnikov in vozniku oziroma potnikom omogoča neizmerno mero udobja in skupek najnovejše tehnologije, ki jo premore znamka v tem času. Novi BMW X7 brez kompromisov ponuja visoko mero prestižavrhunsko tehnologijo, zabavo za zadnje potnike, sedeže z možnostjo masaže, po vsej verjetnosti pa bo na voljo tudi oddaljeni zagon motorja in celo močno izboljšani razni dodatki.

Za vas smo v članku razkrili tudi slovenske cene tega monstruma in sicer če vam nekoliko osvežimo spomin, bo le ta stal v osnovni xDrive30d različici stal nekaj manj kot 100 tisočakov, xDrive40i bo stal slabih 105 tisočakov, medtem ko bo najdražja različica BMW X7 xDrive M50d stala kar 129 tisočakov in to brez dodatne opreme, ki pa lahko to ceno ponese tudi severno od 170 tisočakov.

Kaj pravite, je ta model za Slovenijo sploh smiseln?

Fotograf: Dejan Ipavec

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code