Na spletu so se pomotoma znašle slike popolnoma razkrite nove serije 1, vključno z notranjostjo.

BMW serije 1 bo v naslednji generaciji doživel največjo spremembo do sedaj. Prvič bo gnan le na prednji kolesni par, kar bo pustilo dramatične posledice tudi na zunanjih razmerjih. Vsaj približno obliko in gabarite smo že lahko videli pri opaženih zamaskiranih prototipih, končni videz pa je vse do sedaj ostal neznanka.

Nič več, saj so na bulgarski spletni strani Dizzyriders objavili po nesreči razkrite fotografije končne različice nove generacije BMW serije 1. Presenetljivo je videz povsem drugačen, kot smo si ga predstavljali. Izgleda kot nekoliko lepša in nižja različica BMW X2, nad samim izgledom pa smo presenečeni  predvsem pozitivno. Na zadek in notranjost avtomobila je močno vplivala nova serija 3, saj so zadnje luči in notranji elementi praktično identični, spredaj pa je zgodba povsem drugačna.

Prednji konec deluje izjemno široko in nasploh daje vtis povsem drugačnega avtomobila, kot je bila serija 1 do sedaj, zanimivo oglate ledvičke pa so sedaj že klasično bavarsko (pre)velike. Uradno predstavitev bo serija 1 sicer doživela septembra na frankfurtskem avtomobilskem salonu, kjer bomo lahko prvič v živo videli tudi famozno različico M135i, ki bo za pogon prvič uporabila štirivaljni pogonski agregat, namesto dosedanjega šestvaljnika, namesto zadnjega pogona pa bo na voljo izključno z xdrive štirikolesnim pogonom.

Vir: DizzyridersFotograf: Dizzyriders

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code