Približujemo se svetovni premieri nove generacije serije 7, ki bo septembra prihodnje leto. Do sedaj smo na cestah opazili že kar nekaj testnih vozil s kamuflažnim vzorcem, umetnik upodabljanja pa se je potrudil čimbolj približati pravi obliki. BMW načtuje revolucionarno vozilo, BMW G11 serije 7. Oblikovanje ne bo le bolj športno in elegantno, tudi kar nekaj […]

Približujemo se svetovni premieri nove generacije serije 7, ki bo septembra prihodnje leto. Do sedaj smo na cestah opazili že kar nekaj testnih vozil s kamuflažnim vzorcem, umetnik upodabljanja pa se je potrudil čimbolj približati pravi obliki. BMW načtuje revolucionarno vozilo, BMW G11 serije 7. Oblikovanje ne bo le bolj športno in elegantno, tudi kar nekaj teže bo izgubil. V začetku leta so se pričele tudi govorice o novi platformi na zadnji pogon “35up”, ki jo bo nova sedmica sedaj potrjeno tudi uporabila. Platforma bo uporabljena tako za zadnji pogon, kot tudi vozila z xDrive štirikolesnim pogonom, uporabljeno bo ojačano jeklo, aluminij in karbonska vlakna.

serija-7-rendering

BMW pravi, da bo G11 serija 7 izkoristila moderne materiale in veliko karbonskih vlaken. Luksuzna limuzina bo postavljala nove standarde, ne samo pri zmanjšanju teže vozila, temveč tudi pri dinamiki vožnje. Teža osnovne 740i izvedbe naj bi znašala manj kot 1900 kilogramov. Širijo se govorice, da naj bi nova generacija vsebovala tehnologijo, ki skenira cesto pred seboj, prilagodljivo vzmetenje pa se nato samo nastavi glede na vozne razmere in kvaliteto ceste. Seveda to ne bo edina novost v sklopu tehnologije, pričakujemo lahko veliko drugih novosti.

Svetovna premiera je načrtovana za naslednji frankfurtski avtosalon, ki bo potekal septembra 2015, prve uradne fotografije pa lahko pričakujemo že avgusta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code