Za vas smo pripravili primerjavo dveh izpušnih sistemov: Akrapovič izpušni sistem, narejen ekskluzivno za BMW M4 Coupe ter M Performance izpušni sistem za M3 in M4.

Akrapovič:

Zaposleni pri podjetju Akrapovič so na M Festivalu, ki poteka ta vikend predstavili nov izpušni sistem, ki je trenutno v zaključnih fazah razvoja. Novi izpušni sistem narejen iz titana bo na voljo z dvema različnima zaključkoma in barvnimi temami za razlikovanje namena uporabe. Zaključek je lahko iz nerjavečega jekla ali pa iz karbonskih vlaken, odvisno od tega, za katero verzijo se odločite.

Kakšen ima zvok? Oglejte si spodaj:

M Performance:

Pred stotinami M gostov in ljubiteljev so bili ta vikend predstavljeni tudi M Performance deli za M4 Coupe in M3 Sedan. Najbolj atraktivni del M Performance kataloga je za mnoge ravno izpušni sistem, ki so ga na novem M3 in M4 skritizirali mnogi ljubitelji in novinarji. Izboljšan izpušni sistem ima nadzor lopute in dušilec iz titana, ki avtomobilu doda zvok, ki smo ga vsi čakali. Dodana pa je tudi možnost upravljanja zvoka iz potniške kabine.

Tukaj lahko prisluhnite M Performance izpušnemu sistemu:

Kateri izpušni sistem je boljši se odločite sami, nam se zdi, da napačne odločitve tukaj ni.

Vir: BMWBLOG

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code