Novinarji Nizozemskega Autoblog.nl trdijo, da so fotografije pristne in predstavljajo še nenapovedanega malega športnega BMW M2 v kabriolet obliki.

Nizozemski Autoblog.nl je objavil neuradno novico o pričakovanem BMW M2 v kabriolet izvedbi. Novica je zelo presenetljiva, saj je februarja letos, glavni inženir izdelave M2 Frank Isenberg zanikal kakršnekoli govorice o kabrioletu. “Imamo čudovitega M235i v kabriolet izvedbi. Kabrioleti niso pripravljeni za dirkališče, temveč za potovanja. Seveda lahko tudi s kabrioletom zapeljete na dirkališče, vendar to nebi bila prva izbira za dan namenjen dirkanju. Zato smo tudi rekli ne M2 kabrioletu.” je povedal Isenberg.

BMW_M2_Cabrio (5)

BMW že izdeluje M4 in M6 v kabriolet izvedbi zato seveda obstaja možnost lahkega, športnega kabrioleta, tudi M2. Vendar pa se kljub tej možnosti pojavlja vprašanje, ali bo navdušencem všeč in ali bo prodaja malega športnega kabrioleta uspela. Prav tako kot M4 kabriolet spominja na Coupe izvedbo, bo tudi M2 praktično enak kupeju le z možnostjo odpiranja in zapiranja strehe, odstranili pa bodo tudi B stebričke kot tudi prilagodili zadnji del za zložljivo streho. Tehnološko projekt ni zahteven, bolj zahteven je seveda trg za tako vozilo.

Vir: autoblog.nl

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code