BMW se je zaradi predvidene slabe prodaje karavanskih različic M vozil odločil, da karavanske športnike umakne iz svoje ponudbe. Lastnik tega BMW 335i Touring se je odločil, da bo združil uporabnost in zmogljivost, dobil pa je perfekcijo!

BMW 335i Touring je brutalni družinski avtomobil, ki ob pritisku na plin na cesto prenese do 900 konjskih moči, kar bi po mnenju mnogih lahko opisali kot perfekcijo. 335i že v osnovi ni slab avtomobil, saj 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor razvije 306 konjskih moči in 400 Nm navora. Do 100 km/h potrebuje 5,7 sekunde, z zelo bogato zmogljivostjo pa lahko brez problemov prevaža celotno družino.

Seveda pa je odvisno od družine, če ji takšen avtomobil zares odgovarja. Nizozemec Marco se je naprimer odločil, da bo svojega BMW 335i še nekoliko nadgradil. Po zamenjavi turbo puhalnika s pritiskom 2,5 bara je dodal še druge visokozmogljive dele ( odtočne cevi, izpušni sistem, hladilni sistem, idr.), s tem pa je dosegel, da njegov 335i sedaj premore mogočnih 900 konjskih moči.

Na njegovem YouTube kanalu lahko vidimo napredek na njegovem avtomobilu ter istočasno ljubezen, ki jo kot lastnik goji do svojega avtomobila. Oglejte si spodnje posnetke, ki razkrijejo fenomenalen zvok in neverjetne pospeške tega družinskega športnega lepotca.

BMW-335i-Touring-900-hp (7)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code