Zadnje spy fotografije modela s kodno oznako G20, ki smo jih imeli priložnost videti konec marca, so nam najbolj nazorno pokazale, kako bo izgledalo novo vozilo.

No, v teh dneh pa so na splet zašle nove računalniške upodobitve, ki so naredile še en korak naprej. “Digitalni slikarji” so skrbno oluščili kamuflažo in nam postregli s predogledi naslednje generacije BMW serije 3 M Sport!

Težko pričakovana nova generacija BMW serije 3 z oznako G20 bo v nekaj mesecih dočakala uradno predstavitev in svoj novi obraz razkrila svetu.

BMWBLOG-2019-BMW-3-Series- (3)

Pričakujemo, da bo nova serija 3 občutno izgubila na teži, uporabljala bo nove materiale in bila deležna najnovejše tehnologije in bavarskih agregatov. Avtomobil bo sedel na platformi CLAR (“Cluster Architecture”) in s tem poskrbel za prave izboljšave. Povsem nova bo tako zunanjost kot tudi notranjost, oboje pa smo že lahko videli na fotografijah, ki so  bile posnete med testiranjem nove limuzine. Naprednemu notranjemu izgledu pa sledi tudi zunanji izgled, ki so ga spretni mojstri za računalnikom uspeli prikazati v najbolj realni možni luči. Precej linij se zgleduje po seriji 5 in seriji 7 , ki uporabljata nov oblikovalski jezik. Pa vendar so sprednja LED svetila prihajajoče serije 3 še nekoliko drugačnega, posebnega in izzivalnega izgleda. Zdi se, kot da je prihajajoča serija 3 s “priprtimi očmi” zazrta v konkurenco, ki naj bi jo brez večjih problemov prekosila na vseh področjih.

bmw-g20-3-series-rendering (11)

Sprednja svetila so zelo ozka iz razpotegnjena, na celotni maski pa delujejo izredno elegantno. Sprednji odbijač z velikimi režami skrbi za zadosten dotok zraka in za agresiven izgled za katerega je zaslužen paket M Sport. Tudi zadek se zgleduje po zadnji modi saj zadnja LED svetila precej spominjajo na svetila iz novega BMW X4; ozka in dolga. Veliki izpušni zaključki in agresiven zadnji odbijač pa poskrbijo, da zadek ni nič kaj dolgočasen.

Znani so tudi motorji, ki bodo na voljo skupaj z novo serijo 3. Oglejte si jih na fotografiji v spodnji galeriji.

Vir: BimmerpostFotograf: Bimmerpost, CarScoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code