Spletni forum Bimmerpost je objavil nekaj računalniških simulacij, kako naj bi izgledal novi BMW serije 4.

Medtem ko vsi nestrpno pričakujemo razkritje G22 generacije BMW serije 4 na septembrskem avtomobilskem salonu v Frankfurtu, je spletni portal bimmerpost ustvaril, po njihovem mnenju zelo natančno, digitalno podobo tega avtomobila in jo delil z nami. Pri tem so upoštevali tako nedavno opažene prototipe serije 4, kot tudi pričevanja svojih zanesljivih virov znotraj znamke BMW.

Prednji konec je nekoliko kontroverzen in iskreno menimo, da bo pri produkcijski različici vseeno nekoliko drugačen in bo tako bolj spominjal na pomanjšano serijo 8, kot kupejevsko različico serije 3 z nenavadno visokimi ledvičkami. Povsem druga zgodba pa je na zadku vozila. Ta je izjemno zanimiv in po našem mnenju zelo podoben končni obliki produkcijskega avtomobila. Tudi zadnje luči mnogo bolj spominjajo na serijo 8 kot na ‘sestrsko’ serijo 3, kar je ravno tako zelo vzpodbudna novica in hkrati pokazatelj, da nas čaka nekaj res posebnega.

S takimi oblikovalskimi elementi bo BMW serijo 4 morda pomaknil še dlje od podobe kupejevske serije 3 in tako avtomobil morda pomaknil še stopničko višje, kot je bil do sedaj. Vseeno pa lahko pričakujemo praktično identičen portfelj bencinskih ter dizelskih pogonskih agregatov, pa tudi v notranjosti ne pričakujemo večjih presenečenj. No ja mi se nove serije 4 že veselimo, pa vi?

Vir: bimmerpost.comFotograf: bimmerpost.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code