Majhno nemško podjetje TuningWerk je ob prihodu serije 2 Coupe ustvarilo svojo izvedbo dirkalne različice M235i, več si lahko preberete TUKAJ. Značilne rdeče in modre črte krasijo prednji del avtomobila in pokrov motorja, ter poudarijo razširjene zadnje blatnike. Posodobitve se ne končajo tukaj; spredaj M235i dobi karbonski podaljšek odbijača,  spojler zadaj pa izboljšuje aerodinamiko. Za prihranek na teži je TuningWerk […]

Majhno nemško podjetje TuningWerk je ob prihodu serije 2 Coupe ustvarilo svojo izvedbo dirkalne različice M235i, več si lahko preberete TUKAJ. Značilne rdeče in modre črte krasijo prednji del avtomobila in pokrov motorja, ter poudarijo razširjene zadnje blatnike. Posodobitve se ne končajo tukaj; spredaj M235i dobi karbonski podaljšek odbijača,  spojler zadaj pa izboljšuje aerodinamiko.

Za prihranek na teži je TuningWerk odstranil standardni difuzor in ga nadomestil z enoto iz karbona, ki kar izžareva športni dizajn. Za njim se skriva izpušni sistem iz nerjavečega jekla in nove izpušne cevi. Tovarniška platišča so seveda tudi zamenjana s setom lahkih, večkrakih platišč, ki so precej neopazna vendar pripomorejo k hitrejši in bolj okretni vožnji. V spodnjem posnetku si oglejte Tuningwerk predelavo BMW M235i, ki s svojim N55 vrstnim šestvaljnikom proizvede 444 konjskih moči in 600 Nm navora. Kdo se bi branil trenutno najmočnejše dvojke na trgu? Kmalu pa prihaja še močnejša izvedba iz M družine, ki bo zasenčila vse dosedaj predelane dvojke, prihaja namreč M2, več si o njem preberite TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code