Na prvi pogled gre za impresiven, velik avtomobil; zagotovo pa vemo, da še vedno ne gre za končni izdelek, saj so digitalni števci enaki kot pri seriji 7.

BMW si je prav gotovo vzel svoj čas, preden bo svetu predstavil neposrednega rivala, ki bo zatresel tla oz. bolje rečeno cesto pod “nogami” Mercedesa GLS. Pa vendar bolje pozno kot nikoli, kajne?

BMW X7, ki bo luč sveta ugledal v prihodnjih mesecih, je bil opažen v polni industrijski preobleki, čakajoč na prikolici, ki ga je odpeljala na končna testiranja ter končno evalvacijo. Modre zavorne čeljusti ter srebrni pokrovi stranskih ogledal bi lahko bili namigi, da gre za neke vrste M Performance izvedbo.

Medtem ko bo pred kratkim predstavljeni BMW X5 ostal pri opcijski tretji vrsti, bodo tisti, ki si želijo nekaj dodatnega prostora, morali poseči po X7. Slednji bo premogel večjo, prostornejšo potniško kabino, s pogledom na zaključke naslonjal za glavo pa lahko opazimo, da bo prototip imel zadnja sedeža v pokončni poziciji.

Vstop in izstop iz vozila bo glede na radodarno dolžino zadnjih vrat precej enostaven. Prav tako bo po podrtju druge in tretje vrste prostoren tudi prtljažnik, ki bo v primeru vozila za pet potnikov premogel več tovornega prostora v primerjavi z novim BMW X5. Prostora za noge v drugi vrsti naj bi bilo več kot dovolj, najverjetneje pa bo druga sedežna vrsta celo pomična, kar bo doprineslo k dodatni fleksibilnosti.

Zadnje fotografije so prikazovale notranjost z instrumentalno ploščo iz serije 7, vendar bo BMW X7 seveda prejel najnovejšo tehnologijo in instrumentalno ploščo, ki smo jo lahko videli v novi seriji 8.

BMW naj bi novi X7 predstavil še pred koncem leta, do leta 2020 pa bil lahko na ceste zapeljal še najvišje uvrščeni BMW X8.

Vir: Motor1

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code