Naši občutki o prihajajoči novi generaciji vstopne enke so zelo deljeni. Po eni strani se njen izgled izboljšuje, saj je že Facelif različica F20 generacije občutno atraktivnejša. Vsi pa vemo da nas čaka tudi neugodna sprememba...

Na fotografijah, ki ju je ustvarila ekipa AutoBild je ponovno upodobljena limuzinska F52 serija 1. Že nekaj časa pa je znano, da bo uporabljala UKL Platformo in arhitekturo NES (New Entry-Level Sedan), kar pomeni, da bo njen pogon na sprednjem kolesnem paru. S tem se bo pridružila seriji 2 Active Tourer in drugi generaciji X1.

Pogon na sprednji kolesni par bo standarden, na boljo pa bodo tudi xDrive različice s štirikolesnim pogonom. Pričakujemo lahko klasična 6-stopenjski ročni in 8-stopenski Steptronic samodejni menjalnik.

Zaradi “spy” fotografij zakamufliranih enk imam  že nekaj vpogleda v informacije, ki razkrivajo velikost limuzinske enke. Ta naj bi bila zelo podobna velikosti E46 serije 3 z oblikovanjem, ki je nekoliko manj zaobljen, s športnejšim sprednjim odbijačem in klasičnimi zračnimi režami. Sprednje luči so podobne tistim na Facelift kombilimuzini in se bolj približajo širšim ledvičkam.

Ciljni trg vstopne limuzine je Kitajska, vseeno pa lahko modelno različico pričakujemo tudi drugod.

Vir: AutoBild.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code