Oziroma vam rešitev le posredujemo. Za uresničitev še boljše zmogljivosti pa bo poskrbela nemška tuning hiša Alpha-N Performance, ki vas ne bo pustila ravnodušnih.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Že tako osupljiv BMW M2, perfekcija na kolesih ali eden najboljših M modelov doslej, je dobil še športnejšo upodobitev. Zadeva pa se ne ustavi pri izgledu. Podjetje Alpha-N Performance se je namreč odločilo kljub njegovi impresivni moči iz njega iztisniti karseda največ. Seveda pa bi z večjo močjo potreboval še več aerodinamičnih dodatkov. Podjetje je v ta namen predstavilo upodobitev njihove različice modela M2, izdali pa so tudi svoja pričakovanja glede izboljšanja že tako osupljive motorne enote.

Trenutno nameščeni 3,0-litrski šestvaljnik proizvede 370 konjskih moči in 465 Nm navora, ki jih lahko poveča na maksimalnih 500 Nm, po predelavi pa lahko pričakujemo 480 KM po zaslugi chip tuninga (prilagojenega vgrajenega računalnika) in tehnologije vbrizgavanja vode, ki je bila prvič uporabljena v nedavno predstavljenem BMW M4 GTS in mu je omogočila impresivno izhodno moč.

bmw_m2_alpha_n_performance_07

Najopaznejša sprememba zunanjosti je prav gotovo ogromen zadnji spojler, ki skrbi za pritisk vozila k tlom. Na sprednjem odbijaču in stranskih pragovih so nameščeni karbonski dodatki, uporabljena so M vzvratna ogledala, vozilo je dodatno približano tlom, vozilu pa naj bi pri izgubi teže pomagala tudi s karbonom ojačana plastika (CFRP), uporabljena za streho vozila, ki je že serijsko uporabljena pri modelih M3 in M4.

V notranjosti bo možno dodatno naročiti tudi varnostno kletko in športne, lahke sedeže. Cena zaenkrat še ni znana, pričakujemo pa lahko, da bo višja kot cena osnovne M2, ki se v Nemčiji prične pri 56,700 €.

Vabljeni k ogledu galerije.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code