VIDEO: AC Schnitzer predstavlja predelavo serije 1

0
Če imate danes željo po nadgradnji svojega jeklenega konjička in ste ponosen lastnik bavarskega velikan, je AC Schnitzer pravi naslov. Če je govora izključno o BMW-jih, trg ne premore boljšega podjetja kot je Aachenski 'tuner'. Nemško podjetje tovrstne stvari počne že dobesedno desetletja in ne kaže znakov nazadovanja.

Naj bo to avtomobil s pogonom na sprednja kolesa, tisti s pogonom na zadnja kolesa ali na vsa štiri, AC Schnitzer pokrije vse. V spodnjem videoposnetku je njihov podpis na BMW M135i xDrive, avtomobilu, ki je v primerjavi s predhodnikom diametralno spremenil vizijo kompaktne serije 1. Največje razočaranje prihaja s spremembo pogona na sprednji kolesi – edinega atributa, ki je serijo 1 razlikoval od konkurence.

Trenutno AC Schnitzer ponuja različne dele za serijo 1, vendar so nekateri od njih uporabni le, če je vaš avto opremljen s paketom M Sport. Izbirate lahko med aerodinamičnim sprednjim ‘spojlerjem’, novimi stranskimi pragovi in zadnjim odbijačem, prav tako so na voljo novi sistemi vzmetenja. Običajne kombinacije pnevmatik, na katere nas je navadil AC Schnitzer, so – kot lahko vidite na spodnjem videoposnetku – prav tako na razpolago. Na poti so tudi izdelki za modele, ki niso M Sport.

O večjem izkoristku sistemske moči iz 2-litrskega 4-valjnega turbinskega motorja pod pokrovom M135i zaenkrat še ni govora. Številni ‘tunerji’ so sicer že razkrili, da v B48 »mlinčku« ni več veliko maneverskega prostora, kar je morda razloga za konzervativnost s strani AC Schnitzerja. Kljub enaki sistemski moči, pa lahko lahko zvok svojega avtomobila nadgradite z enim od njihovih ponujenih izpušnih sistemov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code