Pred časom je ekipa G-Power predstavila izjemno zmogljivo verzijo BMW M4 GTS. Avtomobilistične naslovnice so hitro predstavljale to pošastno predelavo, danes pa imamo na voljo video predstavitev vozila v akciji v zahvalo nemškega predelovalca.

BMW M4 GTS je že samo po sebi neverjetno vozilo tudi brez pomoči predelovalca vozil. Z zmogljivim, 500 konjskim motorjem proizvede tudi 600Nm navora, kar omgoči pospeševanje lahkega dirkalnika do 100km/h v le 3.8 sekundah. Končna hitrost vozila je omejena na 305km/h, za zagotovitev varnosti sopotnikov. Le kaj so razmišljali pri G-Power, da se jim je taka zmogljivost zdela “ne dovolj dobra” in so posledično motorju dodali še 115 konjskih moči.

To pa jim ni uspelo le z nadgraditvijo ECU računalnika, temveč tudi z vstavitvijo novih turbo-polnilnikov, kot tudi novih izpušnih cevi. Končni produkt je BMW M4, ki je zmožen pospeševanja do 100km/h v 3.6 sekundah, kot trdijo pri G-Power. To je zmogljivost superšportnih vozil, vendar pa boste potrebovali optimalen oprijem za tako hitro pospeševanje, kar pa je najbolj zahteven del.  Več pa v spodnjem posnetku:

https://www.youtube.com/watch?v=XhX5zr06BK4

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code