VIDEO: Ko se Shmee150 zapelje z Manhart BMW M2 Competition s 542 konji!

0
Manhart je tokrat pripravil pravo zverino iz malega športnika. Motor po predelavi namreč razvije neverjetnih 542 konjskih moči in še bolj neverjetnih 800 nevtonmetrov navora!

Komur običajni BMW M2 Competition ni dovolj, se lahko obrne na nemško podjetje Manhart, ki se ukvarja predvsem s predelavami serijskih vozil. Manhart se je podrobno lotil novega M2 Competition in dokazal, da je lahko le-ta s pomočjo nekaj izboljšavami še precej bolj zanimiv. Pod pokrovom motorja najdemo 3,0-litrski šestvaljni bencinski motor, ki v osnovni različici razvije 410 konjskih moči in 550 nevtonmetrov navora. BMW M2 Competition do sto kilometrov na uro v serijski različici pospeši v izjemnih 4.2 sekunde. Z optimizacijo motornega računalnika je Manhart dosegel 542 konjskih moči in 800 nevtonmetrov navora več! To pomeni 138 konjskih moči in 250 nevtonmetrov navora več. Do stotice je tako potrebno le štiri sekunde.

Tudi na izpušni sistem niso pozabili, saj za zvočno kuliso poskrbi povsem na novo razvit izpuh, ki svoj obstoj potrdi s štirimi karbonskimi zaključki izpušne cevi. Opazimo sicer tudi spojler sprednjega odbijača (splitter), stranske pragove in zadnji spojler. Vsi omenjeni dodatki so izdelani iz karbonskih vlaken. Namestili so tudi 20-palčna aluminijasta platišča Concave One. Za zaključek pa poskrbi znižano vzmetenje za 20 milimetrov, zahvaljujoč KW Coilover nastavljivim vzmetenjem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code