Video: REMUS izpuh za novega BMW M2 Competition

0
Iz Združenih držav Amerike prihaja uradni video podjetja REMUS Exhaust systems, ki nam na pladnju servira brutalen zvok, ki ga lahko proizvede novi BMW M2 Competition, v kolikor boste izbrali njihove usluge.

BMW M2 Competition je za mnoge najboljši M avtomobil, ki ga lahko trenutno kupite. Je primerek avtomobila kjer je vsota večja od seštevka vseh komponent in v praksi pomeni avtomobil za pravega entuziasta. Ima vse od videza, kompaktnih dimenzij in sedaj celo pravega M pogonskega agregata, ki pa mu že od predstavitve v BMW M3 in M4 širša javnost očita, da njegov zvok ni ravno najboljši. Na srečo ni nihče kritiziral ogromne moči in navora, ki ga proizvaja S55 motor, kar pomeni, da ima tudi M2 Competition sedaj mnogo večje zmogljivosti kot poprej.

Meni se tudi zvok ni nikoli zdel tako slab, je pa dejstvo, da je imel ‘stari’ BMW M2 z N55 lepši in bolj naraven zvok od večjega brata M3. S prihodom modela M2 Competition se je ta zvok sicer nekoliko izboljšal, pa vendar so se še vedno našli kritiki, ki so menili drugače. No inženirjem iz evropskega podjetja REMUS Exhaust Systems je bilo dovolj in ustvarili so mojstrovino. Njihov izpušni sistem namreč proizvaja zvok, ki bo prepričal tudi največje skeptike in v to so prepričani, saj so objavili celo promocijski video, kjer demonstrirajo spevnost črnega BMW M2 Competition z njihovim izpuhom.

Izpušni sistem je narejen iz nerjavečega jekla, premer cevi pa je 70mm. Zaključki so iz karbonskih vlaken in titana, premera 102 milimetra, za lepši izgled pa so odrezani pod kotom. Na voljo bo tako v Evropi kot tudi v Združenih državah Amerike, zaradi glasnosti pa zagotovo ne bodo povsod legalni.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code