Libanonska drift tekmovanja so znana po celem svetu, talent njihovih udeležencev pa je težko primerjati z drugimi državami. Z leti se je popularnost drift vozil povečala, s tem pa je Libanon postal pravi raj za ljubitelje avtomobilov. Bassam Zahalar, letošnji Libanonski Drift King je bil na poti v Dubaj, ko se je dogodila tragična nesreča.  Po […]

Libanonska drift tekmovanja so znana po celem svetu, talent njihovih udeležencev pa je težko primerjati z drugimi državami. Z leti se je popularnost drift vozil povečala, s tem pa je Libanon postal pravi raj za ljubitelje avtomobilov.

Bassam Zahalar, letošnji Libanonski Drift King je bil na poti v Dubaj, ko se je dogodila tragična nesreča.  Po besedah ekipe Electric Federal, ki je spodnji posnetek sestavila skupaj, naj bi zmagovalec umrl nasilne smrti. Storitelj naj bi bil vpliven poslovnež, ki je trdil, da je Bassam imel afero z njegovo ženo, po navedbah lokalne policije pa naj bi storil samomor. Kakorkoli se je zgodilo, Bassam je bil mrtev pred objavo spodnjega posnetka. Govorice so precej jasne in močne in narekujejo na umor. V posnetku je jasno razvidno, da se je drift prvak neizmerno veselil zmage in nastopa na dubajski tekmi. Zakaj bi torej stori samomor?

Žalosten konec pa je dejstvo, da Bassam ni nikoli videl končnega posnetka svoje domače zmage. Veliko vprašanj ostaja nerazrešenih in libanonski prvak se ne bo nikol več vsedel za volan svojega E30. Nekaj pa je jasno, dokaz o njegovem talentu živi naprej.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code