V kraju Long Beach v Kaliforniji, so policisti zaradi suma alkoholiziranosti aretirali žensko, ki je zaradi neprilagojene hitrosti dobesedno poletela preko rondoja.

Za volanom avtomobila BMW M4, ki je bil po nesreči povsem uničen, je bila po poročanjih CBS Los Angeles 27 letna Marisela Ovalle, ki pa v nesreči ni bila poškodovana. Po njej je bila sicer aretirana zaradi suma vožnje pod vplivom opojnih substanc,  sodnik pa je določil kar 30 tisoč dolarjev (27.700 €) varščine. Dramatični posnetki nadzornih kamer prikazujejo, kako je BMW M4 drvel proti krožnemu križišču in z nezmanjšano hitrostjo dobesedno skočil preko njega.

Še pred tem je izruval veliko skalo, ki je na sredini rondoja služila kot okras, le ta pa je poškodovala parkiran avtomobil Chevrolet Camaro. Še slabše se je godilo parkirani Mazdi 3, v katero je po nekaj deset metrih ‘poleta’, priletel podivjani BMW M4 in se tako ustavil. Lastnik obeh parkiranih avtomobilov, ki sta bila poškodovana v nesreči je dejal, da je voznica skozi urbano naselje drvela z vsaj 110 kilometri na uro.

Posnetek proti koncu kaže, da so na kraj nesreče bili napoteni tako gasilci in avtovleka, kot tudi policija, ki je voznico kasneje aretirala in odpeljala, saj le ta v nesreči ni bila poškodovana. BMW bo po vsej verjetnosti odpisan, saj je škoda na avtomobilu res velika.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code