Na instagram profilu uporabnika 'palbay' smo zasledili sliko, s katero je razkril začetek proizvodnje prihodnje generacije BMW X4. Ta se bo začela mnogo prej kot si mislite.

Slika o kateri govorimo namreč prikazuje testni model, na katerem je uradna nalepka z datumom začetka proizvodnje, oziroma bolje rečeno mesecem proizvodnje druge generacije tega BMW SUV kupeja. Ta naj bi stekla že aprila prihodnje leto, kar je mnogo prej od pričakovanega, saj smo avtomobil pričakovali šele leta 2019, ‘palbay’ pa naj bi tudi preveril avtentičnost nalepke, ki se sklada z drugimi opažanji v javnosti.

BMWBLOG-zacetek-proizvodnje-BMWX4

Druga generacija modela X4 pod kodnim imenom G02, je bila sicer že večkrat opažena med testiranji, a se je ta vedno skrivala v kamuflaži. V takšnem primeru zlahka prepoznamo obliko, ki se skriva pod zelo tanko plastjo kamuflaže, ne vidimo pa še zadnjih detajlov, ki bodo razkriti šele ob uradni predstavitvi.

BMW-X4M-Spied (2)

Samo vozilo izgleda bolj robustno in elegantno, prav tako pa tudi manj športno. Enako se dogaja tudi z drugimi novimi BMW modeli, ki opuščajo dinamičen izgled z namenom boljše prodaje. Pa vendar tudi novi modeli uporabljajo elemente, ki jih obožujemo. To so 3D elegantna LED svetila spredaj in zadaj, ki poudarijo izgled lepotcev.

Novi BMW X4 bo seveda občutno lažji od trenutnega, pridobil pa bo tudi na velikosti in moči. Že takoj ob predstavitvi bo na voljo tudi M Performance M40i različica, pravi športnik BMW X4 M pa bo luč sveta ugledal kakšno leto pozneje. BMW trenutno dela tudi na novem TwinPower Turbo vrstnem šestvaljniku s približno 460 konjskimi močmi in blago uporabo hibridne tehnologije.

2019-bmw-x4-g02-render

Fotograf: palbay, avtoevolution, x-tomi design

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code