Zvočnike naglas: Prvi BMW F90 M5 z Akrapovičevim izpušnim sistemom!

0
Dočakali smo enega najbolj zaželenih izpušnih sistemov na enem najboljših BMW M avtomobilov. BMW M5 in Akrapovič; zvočnike naglas in uživajte!

Ko je BMW predstavil svojo najnovejšo superlimuzino so mnogi navdušenci nestrpno pričakovali poprodajne dele; od raznih karoserijskih elementov pa vse do izpušnega sistema. Slovenski Akrapovič je že opravil svojo nalogo in izdelal izpušni sistem za BMW M5. Seveda je slednji kot vedno vrhunski!

BMW F90 M5 je sicer velika bavarska limuzina, ki pod pompoznim izgledom skriva še mnogo več. Največji presežek je vsekakor kombinacija štirikolesnega pogona M xDrive in fenomenalnega in izredno zmogljivega agregata. M5 poganja 4,4-litrski V8 TwinPower Turbo, ki po uradnih podatkih razvije okroglih 600 konjskih moči in 750 Nm navora. S pomočjo štirikolesnega pogona se vsa ta moč odlično prenaša na asfalt in poskrbi za pospešek do stotice v le 3,4 sekunde.

Iz kratkega druženja z novim BMW M5 lahko iz prve roke povem, da je avtomobil naravnost vrhunski in da že v osnovi razvije zelo všečen zvok. A verjamem, da Akrapovičev izpušni sistem celotno izkušnjo dvigne še za stopnjo višje. Ne verjamete? Prisluhnite!

Fotografije prvega BMW M5 z izpušnim sistemom Akrapovič, ki smo ga fotografirali v Portorožu pa si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code