V praznovanje svoje 40. obletnice bo BMW Severne Amerike na svoji letni tiskovni konferenci v BMW Vili v Pebble Beach, Kaliforniji, predstavil dve svetovni premieri svojih zmogljivih jeklenih konjičkov.

[sam id=”15″ codes=”true”]

Če bo dogodek potekal tako kot nekaj tednov nazaj ob predstavitvi prototipa 3.0 CSL Hommage lahko pričakujemo veliko akcije… predstavljen ne bo le en koncept, govori se namreč o dveh modelih, ki v imenu nosita namočnejšo črko na svetu.

Na novinarski konferenci “BMW na Monterey Car Week 201513. avgusta bodo udeleženci prvi, ki bodo na lastne oči videli dve bavarski presenečenji. Vse informacije in fotografije zaenkrat ostajajo skrivnost, širijo pa se govorice o zvoku dveh M avtomobilov. M4 GTS je prvi, ki nam pride na misel. To bi bil F82 M4 z nadgrajenim krmiljenjem, agresivnejšim izgledom in sistemom vbrizga vode, predstavljenega v začetku letošnjega leta na MotoGP Safety Car.

m4-gts

[sam id=”13″ codes=”true”]Kaj pa drugi? Ta pa ostaja popolna uganka, če pa bo tudi drugo predstavljeno vozilo M družine lahko pričakujemo le nekaj: BMW M2! Sprva je bil “baby M” napovedan za premiero septembra na Frankfurtskem avtomobilskem salonu, kasneje pa smo prejeli informacije, da te govorice ne bodo “držale vode”. Pebble Beach je popolno okolje za takšno premiero, vseeno pa bomo morali na informacije počakati do sredine avgusta.

f87-m2-nurburgring

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code